Translate

miercuri, 20 ianuarie 2016

Rețeta unei sănătăți de fier care te ajută să trăiești până la 100 de ani, dezvăluită de cel mai renumit apicultor

Unul dintre cei mai buni apicultori ai lumii, George Todorov, în vârstă de 95 de ani, dezvăluie reţeta miraculoasă pentru o viaţa lungă şi sănătoasă.
Acesta face publică reţeta simplă, dar miraculoasă, care l-a ţinut în puteri până la această vârstă, i-a dat energie, vitalitate şi l-a ţinut departe de boli.
“Ca şi fiţi mereu tânări, nu vă trabă nu ştiu ce alimentaţie sau nu ştiu ce creme cu care şi vă daţi pe piele… Io unu vă zâc că vă trabă urmatoarili“, a declarat cu un umor deosebit George Tedorov.
Iată simpla reţetă miraculoasă:
– 500 de grame de miere;
– 500 de grame de lamâi;
– 100 de grame de polen;
– o linguriţă de scorţişoară, după cum notează secretele.com.
Adaugă sucul de lămâie peste polen şi dizolvă-l, apoi adaugă şi mierea. Lasă amestecul să se aşeze timp de 24 de ore, la întuneric, apoi adaugă o linguriţă de scorţişoară şi reţeta este gata.
“După ce am combinaţia mea preparată, pun cate o linguriţă din aceasta într-un pahar plin cu apă şi amestec bine!” Bea cate un pahar din această licoare cu 30 de minute de fiecare masă, dimineaţa, la prânz şi seara.
Apicultorul declară ca nu s-a mai imbolnavit niciodată de când a consumat acest amestec, şi asta de mai bine de 50 de ani.
Sursa:onlinereport.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sper sa putem comenta impreuna

Stramosii

Stramosii