Translate

duminică, 10 ianuarie 2016

Comunismul un nume fara continut

Dupa mine cea mai mare eroare pe care si-a facut-o omenirea a fost definirea comunismului ca fiind o ideologie ce are legatura cu istoria crestina :

 “Teoretic, în comunism toate bunurile aparțin societății ca întreg, și toți membrii acesteia se bucură de același statut social și economic. Probabil cel mai cunoscut principiu al unei societăți comuniste ideale este: De la fiecare după posibilități, fiecăruia după necesităț,, sintagmă preluată (aproape literal) din Noul Testament Comunismul ideal, sau teoretic, are astfel o istorie străveche: după ce a fost propus în Republica lui Platon, el a fost adoptat de apostolii creștinismului, ei întemeind o societate comunistă, printre primii creștini din Palestina antică. Această idee le-a fost dată de Isus. De exemplu, în creștinismul primitiv, Anania și Safira au fost pedepsiți cu moartea pentru că nu și-au dat averea colectivului. Filozofia Sfântului Ioan Gură-de-Aur avea și ea conotații egalitariste similare, Gură-de-Aur considerând că toate bunurile lumești trebuie egal împărțite între creștini.” (Citat din Wikipedia)

Adevarata definitie a comunismului are legatura cu istoria barbariei in lume. Adevarata istorie a lumii este bazata pe lupta dintre civilizatie si barbarie.

Comunismul fiind una dintre etapele acestei lupte l-as redefini ca o etapa a unei barbarii impotriva proprietatii si pentru constructia unei lumi barbare supuse unui dictator.

Deci noua denumire a comunismulu ar trebui sa fie barbaroceta. Barbaroceta este o doctrina bazata pe minciuna constructiei unei lumi comune care are ca singur scop construirea unei lumi barbare condusa de un dictator.

Barbaroceta ramane azi ca notiune, mascata in continuare de cuvantul comunism, cuvant care in mintea maselor se suprapune ce punerea lucrurilor in comun, idee cu care unii mai idealisti poate ar fi de acord.

Consider ca ar fi o datorie a lumii moderne sa scape de aceasta capcana lingvistica si sa scoata la lumina adevarata fata a barbariei.

“Există o aproape perfectă continuitate de metodă și practică în materie de politici represive și antidemocratice între autocrația țaristă pe de-o parte și regimul bolșevic care a înlocuit-o pe de cealaltă, diferențele existând eventual, acolo unde ele chiar există, la nivel de eficacitate ale acestor politici: birocrația și aparatul represiv bolșevice s-au dovedit a fi mai eficiente decât cele aristorcratice, țariste, cu tot ce-a însemnat asta bine și rău. Cenzura, pușcăria politică, lagărul de muncă siberian, cenzura, teroarea polițienească, crima politică, reprimarea libertăților individuale, controlul populației prin agenți ai serviciilor secrete, toate au existat în Rusia țaristă înainte de a fi folosite de regimul bolșevic.” (Citat din Wikipedia)

Barbaroceta este de un mimetism ingrozitor tocmai datorita faptului ca este un mimetism barbar. Barbaroceta a vrut in primul rand sa fie un altfel de civilizatie.

Pai sa ne uitam in dictionar ce inseamna civilizatie:  cultură, progres, tehnică, dezvoltare materială.

Barbarii au vrut sa aiba o cultura proprie si au macelarit oamenii de cultura autentici, inlocuindu-i cu oamenii lor.


Pentru ei progresul a constat in construirea unei lumi proprii, au aparut astfel spatii de locuit standardizate.Asa au fost inlocuite locuintele cu personalitate si caracter , cu cele fara personalitare si uniformizate.

Barbarii si-au construit fabrici si au indiguit apele, au construit drumuri si au promovat transportul in comun. Fabricile erau conduse cu metode barbare pentru barbari. Cei care contestau acest mod de lucru erau izolati si marginalizati.

Folosind forta bruta au crescut productia de diferite lucruri spre gloria lumii lor barbare.

Barbarii si-au construit un serviciu secret care avea drept scop inlaturarea celor care nu se supuneau dictaturii sau compromiterea lor.

Am vazut acum ca unii lauda maretele realizari ale barbarilor pornind de la ceea ce a ramas in urma lor. Acestora le readuc aminte ca unele din cele mai marete constructii au fost realizate de dictatori, datorita regimului lor bazat pe exploatarea lumii in numele gloriei personale. Si azi piramidele sunt niste constructii care uimesc. Faraonii sunt foarte apreciati in vitrinele de la muzeu.

Lumea barbara are multi adepti si simpatizanti. Lumea barbara vrea sa devina si sa apara un nou dictator. Atunci cand barbarii inving, lumea se concentreaza intr-un efort inuman spre un scop pagan ce glorifica omul impotriva respectului fata de pamantul pe care locuim si a vietii care ne inconjoara.

Barbarii vor supunerea lumii si nu inteleg ca omul este doar un punct din marele spectacol al vietii.

Barbarii nu colaboreaza, nu se integreaza in mediul natural ci vor sa supuna acest mediu prin folosirea fortei si a unei credinte si doctrine proprii.

Asa a aparut Barbaroceta , o lume pe care ar trebui sa o analizam mai cu atentie, pentru a nu permite aparitia unei variante imbunatatite si mai aproape de inima si sufletul barbarilor.

Barbaroceta a creat iluzia unei lumi aflata in comun, prin distrugerea proprietatii. Barbarii munceau in spatii comune in conditii barbare. Ei produceau lucruri la care nu prea aveau acces pentru gloria regimului. Cultivau cereale si furau de pe camp dupa aceea ca nu le ajungeau pentru ei, ele fiind destinate uzantei regimului, produceau produse industriale pentru care primeau un salariu pe care nu prea puteau cumpara mare lucru pentru ca nu gaseau in magazinele ce foarte des erau goale.

Cand mergeu cu mijloacele in comun se inghesuiau ca o turma in conditii de caldura extrema sau frig. Bine inteles nimeni nu stia ce vreme era maine si oricum nu avea importanta. Barbarii cultivau pomi fructiferi si erau trimisi la munca patriotica la recoltat ca apoi sa cumpere ce au recoltat din magazine.
Barbarii faceau sedinte peste sedinte care culminau cu adunari nationale in care singurul scop, era lauda adusa activitatii barbare in general si eliminarea oricarui fel de critici.

Barbarii aveau la un moment dat masini pe care aproape toti considerau ca se pricep sa le repare si aveau fabrici care se ocupau de repararea lor.

Barbarii erau mandri ca sunt barbari si isi mascau barbaria imbracandu-se in costum si zambind frumos asa cum o fac si azi o parte dintre urmasii lor. Cei mai mari barbari aveau de altfel si o arta in a isi masca barbaria prin povesti despre progresul comun si binele comun intr-o lume a tuturora, controlata de cativa capi din serviciul secret si partid.

Sa nu credeti ca astia care controlau erau niste destepti. La barbari este simplu. Esti barbar esti cun noi, daca nu,.. esti impotriva noastra.  Creierul barbar este simplist si brutal cu efect distrugator. Barabroceta este ca efectul unei bombe atomice in care atomul este inlocuit de barabarie. Reactia in lant pornita leaga intre ei toti barbarii si rezulta un monstruos dictator cu zambetul pe buze.


Nimic nu era in comun pe vremea asa zisului comunism. Totul nu apartinea nimanui, si toti lucrau pentru regim. Inlocuiti cuvantul comunism cu Barbaroceta si faceti un bine acestei lumi indusa in eroare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sper sa putem comenta impreuna

Stramosii

Stramosii