luni, 11 ianuarie 2016

Puțini știu despre acest lucru! Folia de aluminiu te scapă de multe dureri!

Folia de aluminiu are proprietăţi vindecătoare şi este folosită în medicina chineză. Această metodă de vindecare este pe cât de neobişnuită pe atât de eficientă.

Se face un plasture din folie de aluminiu și se aplică pe orice zonă dureroasă, după care durerea va dispărea! Este un miracol. Cum se face acest plasture?

Procurați o bucată de plasture lat de aproximativ 10 x 15 cm, peste care lipiți fâșiile de aluminiu tăiate cu lățimea de 1 cm și lungimea de 13 cm. Fâșiile le lipiți pe verticală cu o distanță de 1,5 cm între ele, lăsând plasture liber câte 1 cm de sus și de jos, și deasemenea din partea stângă și dreapta lăsând 1,5 cm. Plasturele aplicat pe corp să fie aranjat în așa fel, încât fâșiile de folie să fie întotdeauna în poziție verticală.

Am cumpărat de la farmacie o bucată de plasture lat, și am lipit pe el folia de aluminiu după instrucțiunile de mai sus, după care am aplicat plasturele pe locul dureros.

Spre dimineață, durerea a diparut, deși plasturele l-am purtat încă timp de două zile. Se ține foarte bine. Spre uimirea mea durerea nu a mai reapărut, și nici nu i-am mai aflat cauza.

Bunicul meu tratează durerile de inimă cu folie de aluminiu, el spune că într-adevăr ajută. Lipește plasturele în regiunea inimii  și durerea dispare.
Dacă dintr-o dată încep durerile de cap, de asemenea, folia aste salvarea.

Într-o noapte am fost trezită de o durere puternică la degetul mare de la picior. O durere fără niciun motiv aparent, nu l-am lovit niciodată, și dintr-o dată o astfel de durere sălbatică. Am citit undeva că acest lucru se întâmplă, în caz de gută, și că durerea trece foarte greu. Și după cum v-ați dat seama deja, am aplicat folie de aluminiu. Am înfășurat degetul cu o bucată de folie și l-am bandajat, apoi m-am pregătit să sufăr restul nopții, deoarece cu o astfel de durere este imposibil să dormi.

Dar nu am avut mult timp de suferit, deoarece deja peste 15 minute durerea a scăzut și am putut dormi bine. După aceea degetul mare nu m-a mai durut.

Cu ajutorul foliei, o amică își calmează durerile de ficat, care recidivează în cazul unei diete nesănătoase.


Remediu popular efectiv.

Se pare că folia de aluminiu nu este bună doar pentru gătitul la cuptor, dar și tratează diferite boli. Dacă vă deranjează durerile de spate și de gât, sau vă doare talpa piciorului încât nu puteți călca pe călcâi. Aveți astfel de probleme? Dacă este așa, luați o bucată de folie și cu suprafața lucioasă aplicați-o pe locul inflamat. Spre surprinderea și bucuria dumneavoastră, durerea va trece după un timp.

Ideea este că curenții de acțiune emiși de organismul nostru în punctele active biologic vor fi reflectați și vor reveni la meridian, de unde au plecat. Aceasta aduce un efect foarte benefic asupra organului bolnav, cu care acest meridian este legat.

Aceasta poate fi o modalitate foarte ușoară de a scăpa de durerile pe care le suportați mereu. Folia de aluminiu aduce efecte benefice chiar și pentru cicatricile cheloide, care rămân după operație la locul de incizie chirurgicală. Aceste cicatrici nu pot fi eliminate, decât cu excepția laserului, sau azotului lichid.

Procurați folie de aluminiu și tratați-vă fără multă osteneală. Sfătuiți și pe ceilalți să facă la fel!Sursa perfect-ask

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sper sa putem comenta impreuna

Stramosii

Stramosii