Translate

duminică, 10 ianuarie 2016

Coruptia si reforma administratiei

Ultima revolta populara a fost legata de coruptie si a fost insotita de mesajul coruptia ucide.
Noul guvern de tehnocrati a venit urgent cu promisiunea ca va incepe o reforma administrativa pentru a stopa coruptia, la originea careia sta factorul politic.
La originea coruptiei nu sta factorul politic ci Coruptia si sefii ei corupti, pe care ii gasim si in mediul privat prin cei care au capusat statul zeci de ani si au avut acces la resurse pentru constructii in numele buzunarului propriu si afaceri cu firme fantoma pentru spalare de bani.
Ceea ce vedem in administratie nu este altceva decat gunoiul adus in mecanismul statului de imbuibatii care cred ca pot transforma partidele in tarlale de alegatori care sa le protejeze in continuare interesele. Marii corupti nu numai ca au folosit bugetul statului in interes personal dar au toate rudele angajate la stat pentru ca oricati bani ar avea doar nu o sa isi dea banii rudelor nu-i asa?
Acesti indivizi de care unora le este frica sa si vorbeasca, cred ca pot musamaliza la nesfarsit crima coruptiei pe care o controleaza.
Partidele au mecanismele blocate si alegerile sunt o mascarada, datorita banilor si relatiilor acestor indivizi, care se lauda cu organizatiile oculte din care fac parte si care atrag barbarii din societatea civila asa cum felinarele atrag fluturii.
Acest indivizi au blocat societatea, controleaza bursa si blocheaza pana si dezvoltarea infrastructurii tarii, lucru care blocheaza o reala dezvoltare economica ceruta de cei care ar vrea sa investeasca in economie.
Traim intr-o lume secreta datorita acestor indivizi care vor sa manipuleze totul si sa isi bage totul in buzunarul propriu.
Daca mergi la magazin patronul este un interpus, daca mergi la  ghiseu sa platesti impozitul dai peste ruda marelui corupt.
Organele de control ale statului sunt papusi teleghidate de interesele tesute de corupti.
Vei gasi legaturi peste tot si aceste legaturi nu trebuie deranjate nu-i asa?
Dupa ce rudele imbuibatilor si-au marit veniturile cu salarii de la stat si dupa ce profita si de cresterea bugetara, tot ei vor face restructurarea administrativa?!!
Deranjati de faptul ca au primit o palma peste ochi si ca lumea a inceput sa vada sursa raului, isi incordeaza muschii si incep sa loveasca in diaspora, pentru ca in tara au lovit in tot ce misca.
Pentru a merge la medic trebuie sa platesti asigurare medicala chiar daca nu ai venit, sa construiesti ceva trebuie sa o faci cu un SRL controlat de ei. Daca ai centrala veche trebuie musai schimbata cu o centrala noua de la SRL-ul lor. Daca megi la film trebuie sa platesti bilet la SRL-ul lor daca iti izolezi blocul trebuie sa faci credit sa  dai bani SRL-ului lor.
Societatea civila a ajuns sclava unor corupti barbari si are blocate parghiile democratice de exprimare.
Societatea civila trebuie sa constientizeze riscul major pentru democratie reprezentat de acesti indivizi si chiar riscul major pentru tara.
Societatea civila este prinsa intr-o panza de paianjen tesuta de corupti si poate iesi din aceasta situatie doar atacand cu toate armele pe care le are la dispozitie.
Vremea pacii pare ca va apune. Pregatiti-va de o confruntare teribila.
Daca vreti sa deblocati statul identificati rudele coruptilor aflate in mecanismele statului, identificati marionetele care se comporta ca robotii teleghidati si eliminati-le. Diaspora va incepe sa plateasca lipsa ei de implicare politica. A crezut ca poate sta departe si ca poate pacali sistemul. Daca nu identificam coruptii si oamenii lor din mecanismele statului vor muri in continuare oameni loviti de saracie, arsi, inecati sau zdrobiti in mecanismul creat de coruptii neobarbari. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sper sa putem comenta impreuna

Stramosii

Stramosii