Translate

marți, 24 ianuarie 2012

Manifestul Romaniei Liberale


O stafie bântuie, de 22 de ani, societatea românească – stafia României liberale. Toate puterile bătrânei şi ticăloasei „societăţi socialiste multilateral dezvoltate”, dezbinate de ochii lumii, sunt, în fapt, unite într-o continuă tentativă de capturare a acestei stafii: foştii activişti de partid, în frunte cu şeful lor, tovarăşul Ion Iliescu, dar şi foştii securişti, în frunte cu cel mai de seamă produs al lor, tov. cpt. Traian Băsescu, marii oameni de afaceri profund incompetenţi în plan economic, deveniţi miliardari în euro doar pe bază de furt al banul public cu voie de la stăpânire, dar şi intelectualii oportunişti, fără idei și fără convingeri, care scuipă lozinci la comanda celui care ordonă sau a celui care plăteşte. Există oare vreun politician sau vreun partid, moştenitori ai Partidului Comunist Român şi ai Frontului Salvării Naţionale, fie la putere, fie în opoziţie, care să nu fi încercat să confişte, cu titlu definitiv sau, măcar, temporar,eticheta de „liberal”? Din acest fapt reies două lucruri.
Toţi exponenţii bătrânei şi ticăloasei „societăţi socialiste multilateral dezvoltate” recunosc România liberală ca pe o putere. Este puterea românilor care au ieşit în stradă în decembrie 1989, a românilor care au redactat Proclamaţia de la Timişoara, a românilor zdrobiţi de bâtele minerilor în Piaţa Universităţii. Este puterea românilor cărora societatea le datorează orice pas înainte făcut de România în ultimii 22 de ani: şi în plan politic, şi în plan economic, şi în plan cultural. Este puterea românilor care cred în libertatea individuală şi în libera iniţiativă, a românilor care, în aceste zile, protestează în pieţele marilor oraşe împotriva agresiunii permanente a statului fesenist, inventat de Iliescu şi perfecţionat în rău de Băsescu.
A venit vremea ca românii liberali să-şi afirme deschis viziunea şi scopurile. A venit vremea ca românii liberali să opună imposturii „liberale” a foştilor comunişti şi securişti un manifest al românilor liberali înşişi.
Tot manifestul poate fi citit aici:

pe siteul www.romanialiberala.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sper sa putem comenta impreuna

Stramosii

Stramosii