Translate

marți, 17 ianuarie 2012

Leacul miraculos impotriva cancerului

Astaxantinul supranumit şi sângele lui Iisus” este cel mai puternic antioxidant. Potrivit ultimelor studii s-a demonstrat că antaxantinul poate să vindece cancerul, că este unul dintre cei mai buni regeneratori ai celulelor.
Astaxantinul este un antioxidant din categoria carotenoizilorpigmenti organici care se afla în cromoplastele plantelor, algelor, ciupercilor sau bacteriilor şi au acţiune antioxidantă. Mai exact este un pigment roşu, solubil în grăsime, pe care-l puteţi întâlni în alge, drojdie de bere, carne de somon, păstrăv, creveţi, crustacee şi în carnea unor păsări.
Pentru că astaxantinul este un pigment solubil în grăsimi , pentru absorbţia lui completă este necesară contribuţia acizilor biliari, aceştia participând la digestia grăsimilor, aceşti acizi biliari se produc doar când hrana ajunge în organism.
Omul de ştiinţă Jyonouchi Harumi, în cartea sa “Activitatea anticancerigena şi modul de acţiune al astaxantinului” susţine că astaxantinul şi-a dovedit efectul prin optimizarea comunicării între celule, activarea enzimelor de faza I din ficat, plămâni şi rinichi care contribuie la combaterea nocivităţii substanţelor carcinogene şi modularea reacţiei imunitare împotriva celulelor tumorale.
Datorită acestor studii suntem foarte aproape de a descoperi tratamentul cancerului mai ales că este posibilă extragerea astaxantinului din microalgele de apă dulce Haematococcus Pluvialis. Aceste culturi sunt foarte atent supravegheate pt că extractul obţinut să fie de cea mai bună calitate.


efemeride

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sper sa putem comenta impreuna

Stramosii

Stramosii