Translate

luni, 21 martie 2011

Ce stupid:

Ce se intampla in Japonia frizeaza stupiditatea.
Oameni care racesc un reactor cu masina de pompieri.
Bine ca nu il racesc cu galeata.
Chiar nu exista pompe de apa care sa traga apa si sa o arunce peste reactor fara sa se expuna oamenii aceia?

"Este limpede ca este o situatie serioasa. Este mult mai serioasa decat credea oricine in primele zile, cand consideram ca acest gen de problema poate fi limitata la o raza de 20 pana la 30 de kilometri", a spus Peter Cordingley, purtatorul de cuvant al biroului regional din Manila al OMC.

Pe langa contaminarea legumelor, aerului, laptelui si apei, japonezii traiesc in continuare cu spaima ca reactoarele de la Fukushima Daiichi ii vor expune la radiatii grave.

Luni dimineata, in pofida asigurarilor oficialilor, care sustin ca situatia este pe cale de a se stabiliza, la reactorul 3 al centralei s-a inregistrat o noua emisie de fum gri, in urma careia muncitorii au fost evacuati.

In Libia nave de razboi si avioane navalesc sa apere o asa zisa opozitie a lui Gaddafi dar singurii oameni pe care ii vad la televizor sunt Sarkozy si Obama. Nu este nici un lider din asa zisa opozitie, nici-o grupare reprezentativa. Se vorbeste de oameni care pleaca din Libia. Si de la noi din tara au plecat milioane de oameni si nu a aparut nici-un avion sau nava de razboi sa ii apere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sper sa putem comenta impreuna

Stramosii

Stramosii