Translate

joi, 10 octombrie 2013

Cam cu ce se mai ocupa CNN-ul zilele astea sau cum putem discredita Biserica

CNN Frunza Verde
Este de notorietate conflictul mocnit si foarte vechi dintre Iudaism si Crestinism, reprezentat in special de Biserica Catolica a carei infuenta in crestere nu le pica bine evreilor . Rivalitatea mai mult sau mai putin fortata dintre Europa Crestina, in cea mai mare parte catolica, si Statele Unite iudaicizate (vezi o mostra CNN) si laicizate este, iarasi, mai mult decat evidenta. In acest context, postul TV american cu actionariat evreiesc CNN toaca de saptamani intregi un subiect intors pe toate fatetele, deja demonetizat: asa-numitele scandaluri legate de pedofilie din Biserica Catolica. Evident, un canal media crestin s-ar fi oprit de la astfel de comentarii in Postul Pastelui.
Dar nu si CNN… La stirile de azi aflam ca presedintele Obama a adresat tarii un discurs cu ocazia “pass-over-ului” evreiesc, dupa care aflam in trecere ca si crestinii sarbatoresc ceva. Dupa care se trece la miezul problemei – asa-zisul scandal de pedofilie cu care se confrunta Biserica Catolica. Dupa ce suntem tocati marunt cu asta, se ajunge, la adevarata “problema” – cresterea influentei Catolicismului in lume, in special in America de Sud si in Africa. Din slide-urile prezentate “profesionist” aflam, totusi, ca procentajul catolicilor in Europa s-a injumatatit in ultimii 50 de ani, ajungand la 27%.
“Reportajul” continua cu un interviu luat unui frizer din Spania, nascut si crescut catolic care spune nonsalant ca tineretul nu mai crede in Biserica si nci in Dumnezeu si ca, oricum, tinerii prefera sa meraga la plaja in loc de Biserica.
Reportajul se incheie apoteotic cu interventia cantaretei Shinead O’Connor care “condamna” Biserica Catolica si cere ca marii prelati sa fie adusi in fata justitiei.
Evident, dupa acest “reportaj” este prezentata “stirea” cu militia Huntaree din Michigan, cu asa-zisii “crestini razboinici” care voiau sa destabilizeze America omorand politisti (sic!).
Evident, apoi il vedem pe David de Rothschild, mostenitorul imperiului cu acelasi nume, cum incearca el sa salveze planeta initiind o revolutie verde prin simplu fapt ca se plimba pe oceanele lumii intr-o barca facuta, chipurile, din pet-uri de plastic, cel putin pe dinafara.
Baietii de la CNN nu sunt singuri in aceasta “lupta”. Poatul CNBC ii sustine cu abnegatie . Traim vremuri interesante, nu-i asa?
Sursa badpolitics

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sper sa putem comenta impreuna

Stramosii

Stramosii