Translate

sâmbătă, 6 octombrie 2012

Voiculescu - cartitza lui Basescu?! ...o ipoteza tampita sau o tampenie ipotetica?


Azi, dupa o discutie in contradictoriu prelungita la o sticla de vin, ceea ce a augmentat dialogul, cu Dan Petre Popa, un personaj aparte al spatiului public si mediatic, cu un giga aparat foto, o palarie foarte cool si vreo suta de gagici in jur, mai mereu (cu care n-ai voie sa te bagi in seama ca sunt ale lui toate), am ajuns in preajma unor concluzii interesante cu privire la peisajul de dupa batalie/suspendare.
Asta si dupa ce am analizat impreuna o imagine rara, el - cu ochiul de fotograf si eu de (fost) artist plastic...imaginea unei plecaciuni umile, de potaie servila si cocosata a lui Voiculescu in fata lui Basescu. Voiculescu, generalul deplin conspirat al SIE, mai are putin si-i pupa pupa lui Basescu... 
....o imagine care spune cat o mie de cuvinte.

1. mai intai si mai intai am stabilit ca Voiculescu este in mod evident intr-un raport de subordonare fata de Basescu,

....de aici si pana la fi un fel de basist, adica de sluga, de subordonat, omul lui Basescu e doar un pas, care nu duce neaparat la fandaxie

ARGUMENTE
Deoarece pana acum Voiculescu este cel care i-a tot dat lui Basescu Reload si Restart de trei ori, odata in 2007, apoi in iunie 2012, cand a demarat suspendarea si apoi inca odata dupa suspendare, zilele trecute cand a declarat ca intentioneaza sa-l suspende inca, inca, inca odata la toamna pe Basescu. 

• la prima suspendare, cea din 2007, Voiculescu l-a adus la 73 la suta pe Basescu, care era in picaj atunci. 
• la suspendarea din aceasta vara, de la cota de 6-8 la suta Basescu a fost adus dupa asa-zisul Referendum la 14 la suta, iar dupa ce Voiculescu si-a trimis babornitele de la Apaca si “rivulitionarii” sa-i strice nunta lui Eba cu Sida, Basescu a mai obtinut inca cinci procente de simpatie publica, deoarece romanii nu agreeaza astfel de manifestari grobiene la nunti – botezuri- inmormantari din motive pe care le poate intelege oricine a citit oleaca din Blaga, hermeneutul si poetul, nu vamesul...

In seria argumentelor ilustrate cu procente mai intra si evidentierea urmatoarei succesiuni descrescatoare – respectiv scaderea constanta a procentelor electorale ale USL, cu cate sase la suta in medie pe luna, din iunie pana acum:
• in iunie USL era la 66,6%
• in iulie USL era la 61,4%, 
• in august a ajuns la 57,1%.
In septembrie-octombrie uslinosii vor ajunge la 48 la suta, astfel ca USL se intoarce la procentele din luna aprilie 2012 - 48,7%. 
Daca Voiculescu chiar reuseste sa demareze actiunea de suspendare a lui Basescu la sfarsitul lui octombrie, cum s-a laudat, USL se va duce complet in cap.

In timpul acesta scaderea PDL s-a stopat, ajungand cam pe la 15 procente, iar Basescu pritoceste la impingerea in Parlament si a micii cete de “supusi austrieci” care o fac pe “civicii de dreapta” - ca asta va fi probabil ultimul gheseft de bun ramas al sau. 
iar romanilor oricum pe 2014 li se vor servi, pe post de candidati neaosi si cu mult drag de Tara, doi maimutzoi, unul de “stanga” si unul de “dreapta”, din generatii diferite dar la fel de bine conspirate...

Si aici se ridica o tema interesanta. PNL-ul este strans tinut in menghina, via Crin de catre Voiculescu. Crin este un om bolnav, cu diagnostic cumplit, provenit dintr-o familie cu grave probleme. Voiculescu este general locotent, ca dupa ce si-a turnat familia i-a fost apreciata loialitatea si a obtinut grad dupa grad pe masura capacitatii sale de a se manifesta ca o voma securista, ca si umflatul de Rogojan, porcinul de Catalin Voicu sau handicapatul de Oprea, plutonier care aproviziona restaurantul Haiducul al MApN din Drumul Taberei, cu verdetzuri, oua si carne – chestie care, facuta cu ravna si in mod repetat, pe langa limbi Partidului, i-a adus peste ani patru stele mari de general, exact ca acelea ale generalului american Patton, eliberatorul Europei in al doilea razboi mondial. Ultima stelutza de la Basescu desigur, ca si el iubeste chelnerii si competenta militara. 

Dupa cum se stie Basescu are o sensibilitate aparte fata de toti purtatorii de grade si nu este exclus ca si fata de toa’ gen. Voiculescu sa fi avut unele simpatii, candva, pe cand colaborau, si coabitau chiar daca arata cumva cam in contra naturii...

Un lucru este cert, in afara oricaror speculatii: daca Voiculescu si-ar dori cu adevarat sa-i faca rau lui Basescu si sa-i strice planurile la toamna, tot ce ar avea de facut ar fi sa dea drumul din menghina PNL-ului, singurul partid cu o istorie de vreun secol juma totusi, de dreapta. 

PNT, pentru cine a uitat, a fost in trecut un partid de stanga, ba mai mult ziarul Dreptatea a fost unul dintre izvoarele proletcultismului bolsevic desantat, iar liderul PNT Mihalache organiza mitinguri de eliberare a Anei Pauker in timp ce Maniu ii scria scrisori de amor tovarasului Stalin.

• Pe scurt daca PNL-ul ar fi acum de capul sau fara cretinul Crin in frunte, ar lua mintenas vreo 34 la suta, iar mega-proiectul politic al lui Base, de livrare de MRU/marar taiat marunt imprejur, la tava, romanilor, pe post de ciuperci otravite dar frumos parfumate cu esenta de untertan (supus austriac), ar esua lamentabil. 

Insa Voiculescu il tine strans pe Crin de capatzana si de coitze, cu pretul modest al unei vile si niste maruntis. Iar PNL-ul se aglutineaza intr-o masa amorfa si gretoasa de kommie criminali si cu sange pe maini pana coate, cum este Ilici sau Petre Roman plus haita imputzita de vanzatori de tara, homosexuali si masoni de doi lei de la PSD.

• inca in mic amanunt interesant: mana dreapta a lui Voiculescu de la Intact, Sorin Oancea, pana in mai 2010 directorul general al televiziunii de stiri Antena 3, este cel care a fost trimis, cica pe motiv de nepotrivire de caracter, (dupa decenii de amor) sa ridice din praf postul B 1, in beneficiul PDL desigur, iar aici marele gasper de la Intact si-a adus oameni de baza, dintre cei care erau manevrati direct de Voiculescu, cum ar fi cate un pungas de teapa lui Badin, caruia brusc, dupa spumele de la gura cu care stropea ecranul la Antene impotriva lui Basescu i-au inflorit dragalasi trandafirasi oranj la boticul delicat.

Societatea B1 TV Channel are urmatorii actionari: Sorin Oancea (50%) si SC News Television (
Romania) SRL (50%). Actionarii societatii News Television (Romania) SRL sunt: SC Dac Air SA - 44,571%, Brazen Limited Liability Company (SUA) - 22,858%, SC Pavo SA - 22,571% si Elan Schwartzenberg - 10%. firmele Dac Air SA, Brazen Limited Liability Company (SUA) si SC Pavo SA sunt controlate de familia Paunescu. Familia tovarasului gheneral Paunescu, cum altfel...cat despre Oancea, fost mecanic de autobuze la autobaza Ferentari, in 2010 mai avea (doar ?!!) functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Antena 3 si vicepresedinte la Grivco....naspa rau, cica:)

• potrivit unei surse cat se poate de bine informata in privinta misculatiilor din media, Oancea lucra pentru B1 chiar din biroul sau de la Intact, pana sa se prinda lumea ca prea pute combinatiunea

http://www.carieremedia.ro/2010/11/20/oancea-lucreaza-la-b1-tv-din-biroul-de-la-intact/

“Oancea lucreaza la B1 TV din biroul de la Intact

Proaspatul partener si manager de la B1 TV, Sorin Oancea, se pare ca nu a gasit la noul loc de munca aceeasi logistica pe care o avea la Intact. Astfel, desi a parasit in mod oficial trustul lui Dan Voiculescu, Oancea lucreaza la B1 TV din vechiul sau birou de la Intact. Asta spre mirarea fostilor sai subordonati care il vad pe Oancea tot in acelasi birou. Problema ar fi fost semnalata mogulului Voiculescu care s-ar fi marginit la a ridica din umeri. Nimeni nu stie cat timp va mai conduce Oancea B1 TV din biroul de la Intact. Deja au aparut cateva teorii conspirationiste care spun ca plecarea lui Oancea nu ar fi fost decat o manevra pentru a infiltra un om de incredere in televiziunea pro-Basescu, B1TV”.
                                                         *************
Este evident ca speculatia de la sfarsitul materialului de mai sus, citatul din sursa pomenita ar putea suna cu totul altfel: Voiculescu a preluat acoperit B1 pentru a-i face lui Basescu o televiziune de vitrina si a-l ajuta la ridicarea PDL. O dovada buna in acest sens este suspendarea si ascunderea completa a blogului inital al lui Badin, plin de mui si flegme teribile la adresa lui Basescu/Udrea etc si ridicarea pe online a unui alt blog, proaspat si plin de parfum de roze, ca si cand nu acelasi Badin ar fi fost ani de-a randul unul dintre ventilatoarele de kkt la adresa presedintelui. 

Pana si celebra “tiganca imputita”, Sorin Matei, cea care spumega la adresa SPP-ului ani de-a randul, acum este nici mai mult nici mai putin o sursa predilecta de “excusivitati” provenite de la Cotroceni si o deontoloaga redutabila care a ajuns sa-i ia interviuri hagiografice lui Basescu, transferata, pentru clatirea biografiei de la Antena 3 tot la B1 si apoi la RTV-ul golanasului Sebastian Ghita, nasul lui Codrut Seres, la randul sau mare mahar la Intact-ul lu tac-su adoptiv, Voiculescu, si cu un dosar de spionaj si tradare de tara de toata frumusetea, care, culmea, desi este unul dintre cele mai senzationale dosare din istoria recenta a Romaniei, treneaza ad infinitum...parca il vad si pe asta, “rusinat” ca si Dinu Patriciu, cum este achitat de o instanta miloasa...

• nu trebuie omis si amanuntul ca un numar de apropiati ai presedintelui Basescu au lucrat si s-au aflat pe statele de plata ale lui Voiculescu, inclusiv baietul lui Lev Moiseevici Tismenetki, aka Noul Tismaneanu, aka “volodea anticomunistu”, carcalacul aninat de chelia lui Basescu recomandat de bunul sau prieten, Virgil Magureanu, al carui partid, PNR, s-a topit prin fuziune sau asa ceva in partidul lui Traian Basescu. 

Si inca cateva mici date “istorice” – Alianta D.A. s-a realizat cand Voiculescu, la semnal, a parasit PDSR-ul impreuna cu UDMR-ul si au sarit in barca lui Basescu. Asa zisa “solutie imorala”, dupa vorba lui Basescu, dar care le-a asigurat tuturor posturi guvernamentale. Si profituri pe masura. 
Fotografia de mai sus este realizata in acea perioada. 
Fara sprijinul lui Voiculescu, Basescu nu ar fi reusit niciodata sa vina cu PDL-ul la putere, iar Partidul Umanist Roman, cum se numea pe atunci partidul de acoperire al generalului deplin conspirat SIE, Dan Voiculescu, a primit de la Traian Basescu ministri in Guvern, care s-au apucat pe loc de furat. 
Astfel, contractele asigurate de Seres lui Voiculesu, de a doua zi de la instalare pe post i-au adus celui din urma 50 000 de euro pe zi. 
EVZ, uitand desigur sa precizeze cum a ajuns la guvernare Voiculescu, scria un material pe aceasta tema : MOGULUL KILOWATILOR - Profit net de 50.000 de euro pe zi :http://www.evz.ro/detalii/stiri/mogulul-voiculescu-s-a-imbogatit-in-mandatul-lui-seres-964221.html

« În 2005, imediat după alegerile din 2004 şi numirea lui Codruţ Şereş ca ministru al Economiei, grupul Grivco s-a reprofilat pe comerţul cu energie electrică. Contractele încheiate după alegerile din 2004 i-au asigurat firmei controlate de liderul Partidului Conservator profituri grase până în anul 2009. Grupul Voiculescu a hotărât să se ocupe de comerţul cu energie a doua zi după alegerile parlamentare, din 2004, 29 noiembrie: "Se completează obiectul de activitate al societăţii cu: Distribuţia şi comercializarea energiei electrice". O lună mai târziu, Codruţ Şereş, ales senator pe listele partidului lui Voiculescu, a fost numit ministrul Economiei în guvernul Tăriceanu. 

După acel moment, averea grupului Voiculescu a crescut foarte mult, iar reptilianul securist a intrat în grupul celor numiţi de Traian Basescu "băieţii deştepţi ai energiei", desi tot el i-a pus pe functii, pe Taticii baietilor...

Firma lui Voiculescu a avut parte de o serie de contracte avantajoase încheiate cu unităţi subordonate ministerului Economiei, condus de Şereş. Compania condusă de Voiculescu obtinand sume enorme din intermedierea curentului electric între producătorii de energie (proprietatea statului, aflaţi sub autoritatea lui Şereş) şi consumatorii de energie, unităţi tot de stat. Partidul Conservator (PC) a avut controlul absolut al pieţei de energie electrică, precum şi a doi producători care aveau preţuri mai mici decât cele practicate de complexurile energetice. Pe 1 iunie 2006, mogulul Antenelor, Dan Voiculescu, a ieşit (la misto – nota mea) din afacere, cel puţin pe hârtie, donându-şi pachetul de 76,5% din acţiuni fiicelor sale, Camelia şi Corina. Afacerile Grupului Voiculescu au crescut fără precedent în mandatul ministrului Şereş (decembrie 2004 - decembrie 2006), datorită comerţului cu energie electrică. În 2003, cifra de afaceri a Grivco a fost de 56,77 milioane de lei, ponderea principală fiind cea a afacerilor cu cocs petrolier (rol important în industria aluminiului şi cea a oţelului). Începând din 2005, comerţul cu energie a devenit principala activitate a Grivco, dar firma a declarat că acesta este noul obiect de activitate principal abia în 2008, al patrulea an de prosperitate din kilowaţii românilor. « 

Dupa alegerile parlamentare din 2008, vazand ca treaba este atat de prospera insusi PSD-ul s-a unit cu PDL-ul, refacandu-se integral fostul FSN.

Asadar, am mai vazut profitabile uniuni de interese intre Voiculescu si Basescu; de ce daca s-au petrecut aceste interesante chestii acum cativa anisori nu s-ar mai petrece si astazi? 

...mai avem si exemplu lui Patriciu, cel care spumega in 2007 la adresa lui Basescu, pe vremea cand era, inca, putin nerusinat. Patriciu l-a comparat pe atunci pe presedinte cu Lukasenko – dictatorul bielorus, si l-a mai numit pe Basescu “maimuta”, “gorila”, “cioban”, “frana in calea progresului tarii”. 

Iata ca “frana” asta i-a fost de folos lui Patriciu, care a fost achitat, spalat la funduletz de instanta si apretat ca un prunc rusinos ce este, astazi, dupa ce si-a rectificat atitudinea belicoasa ca urmare a emotiei care l-a cuprins dupa ce i s-a transmis, cu o lacrima in coltul ochiului, de catre Traian Basescu, ca e cazul sa-i fie rusine...

Si mai exista inca un argument cu privire la jocul potential/posibil dintre Voiculescu si Basescu. Maniera grosiera, caraghioasa aproape, grotesca si obscena in orice caz a prestatiei Antenelor. Supralicitarea grosiera a temelor, lansarea unor sintagme fortzate, care trimiteau la Diktatorii Cruzi, la Ceausescu, la Ghadafi, la Sadam Husein, i-au facut bine lui Basescu la imagine. 

Pe atunci, Ponta, alt cretin usor delabrat si probabil bolnav mintal il compara pe Basescu cu Hitler. Evident suna ridicol, nu-i asa? Ca mai tot ce arunca pe guritza bine rujata si intretinuta cu grija inca de pe vremea lui Nasty Boy, sau poate inca mai din urma, cand era manglitor al casei lui Pandrea, ca nu degeaba ce iese dintr-un d’asta, cum ii zice, Naumovici, smangleste tot ce apuca...

Ridicolul comparatiilor extreme si patetismele scrasnite si ipocrite au solidarizat opinia publica, inclusiv opinia mea, in favoarea lui Basescu. A unui Basescu atacat mereu, suburban si resentimentar vadit, la suprasaturatie, cu orice pretext, zi de zi, cu tzipete, cu urlete, cu camasi scoase pe dinafara, cu scalambaieli a la Dinescu, cu flegme pe sticla a la Vadim, cu muci pe ecran a la Ciutacu, cu spagaturi a la Mircea Badea. O menajerie de maimutze urlatoare cu bucile rosii de la ardeiul iute trecut de Voiculescu pe la cur a infestat spatiul public cu ragete cacofonice pline de un savuros tembelism de la un punct incolo.

Analizand insa lucid, mitul cetatii asediate, mit pe care s-a cladit de exemplu Israelul, a functionat si in cazul Basescu. Acest tip de atacuri dezlanate si penibile, declansate si continuate sub orice pretext, nu au facut decat sa omogenizeze si sa consolideze frontul aparatorilor lui Basescu. 

Clopotul Cetatii asediate a sunat bine si cu ani in urma, iar actiunea de suspendare din 2007 a avut un efect benefic - l-a victimizat pe Basescu, a permis scoaterea pe piata a unor teme si informatii bine periate legate de smenurile rusesti din Romania, poate singura schema utila a acestor combinatiuni, iar presedintele s-a intors triumfator si consolidat pe un val de simpatie si mai mare la Cotroceni.

Apoi, cum scadea cumva in imagine Basescu, pe timpul competentului si inteligentului Boc, cum scria cate ceva pe blog Voiculescu si o agita putin de isterica Dana Grecu (desi nu cred ca asta are uter/hysteryos) sau vreo alta sifilitica care urla si tzipa ca iesita de la balamuc si apoi, ca prin minune, Basescu crestea iarasi in opinia publica. Exact, dar exact cand a scazut prea de tot, Voiculescu a pus-o de-o suspendare, anuntata si executata intocmai la termenul stabilit de el cu precizie militara....

Nimic din ce se intampla astazi in politica nu s-a mai intamplat si nu este fara precedent. Asa cum Voiculescu i-a fost partener lui Basescu din umbra si, apoi, la vedere, candva, de ce n-ar mai fi si acum pe felie? 

Supozitia din titlul acestui material poate fi discutabila dar nu imposibila. 
Sa mai vedem...daca Voiculescu va fi achitat si el in Dosarul ICA, unde risca 13 ani, inseamna ca am avut (iar) dreptate. 
Daca nu – nu. 

...pe de alta parte, nu poti sa stii niciodata ce se intampla in sufletul unui mogul sensibil, cand primeste un mesaj lacrimogen, poate Voiculescu este deja foarte foarte rusinat, ca in poza de mai sus, si joaca acum doar un rol, ca toti securistii erau mesteri doar in jocul de teatru, adica se faceau de exemplu ca ii sug pu**la Carmaciului dar ii sugeau de fapt boashele pe care le plimbau prin gura ca pe chiftele, cum se pare ca face acum o duduie liberala, experta in cunilictii, initial, dar devenita specialista si in misculatii cu boashele fleoscaite ale lui Ilici (asta-i una cu care am castigat deja un proces dar sunt dispus sa mai castig unul)....

....pana una alta daca mai are si altcineva vreun argument, este asteptat zilnic la punctul de lucru de la Universitate, din pasaj, unde Dan Petre Popa premieaza in felul sau special cele mai interesante variante de deslusire a mestesugului de tampire folosit de apevistii astia atat de dragi lui Base, in general si de ce nu si in particular...are si niste diplome, pentru cei care vor sa se asocieze...

Trebuie sa precizez, pentru cei interesati de activitatile asociative, ca Dan Petre Popa este fondatorul si secretarul Asociatiei Tampitilor din Romania – ONG fondat in 2006. Locul de presedinte este vacant. Deocamdata, doar 3.600 de romani sunt deja inscrisi in aceasta prima Asociatie a Tampitilor din Romani, desi numarul membrilor s-ar putea inmulti, cu sansa de a ajunge cel mai mare ONG din Romania, cu milioane de membri plini.

Potrivit Dictionarului Explicativ al Limbii Romane, “tampit” - inseamna prost, idiot, nerod, stupid, tamp, buimacit, naucit, ametit, zapacit. Daca romanii - sau macar o parte dintre ei - indeplinesc aceste criterii, se pot inscrie fara nicio discriminare in Asociatia Tampitilor.

Argumentul la inregistrarea la judecatorie a Asociatiei a cantarit greu in fata magistratilor, care au fost de acord ca motivele de intemeiere juridica sunt perfect viabile.

- “Pai numai niste tampiti pot sa isi vanda industria, pamanturile, bancile, sa-si desfiinteze armata si sa o inlocuiasca cu mercenari”, a explicat instantei Dan Petre Popa. 
- “Modestia ii impiedica pe tampiti sa intre in legalitate. Asociatia ii ajuta sa-si iasa din rol si sa-si intre in piele”, a mai declarat Dan Petre Popa. 

Printre scopurile Asociatiei tampitilor se numara si acela de a oferi fiecarui roman care doreste o oficializare a calitatii sale de tampit cu acte in regula, o diploma care sa ateste “calitatea de tampit”, numai buna de pus printre bibilouri si macrameuri, in sufragerie. 

O imagine concludenta care-l defineste pe fondatorul ATR se gaseste aici:
http://www.albaiulianul.ro/index.php/senzational/item/414-inconfundabilul-dan-petre-popa-in-labirintul-politic-romanesc.html

......la final, mentionez primul semnal de minima inteligenta a lui Tonta de pana acuma...i-auzi ia: “Eu consider că domnul Dan Voiculescu este singura vulnerabilitatate reală a Uniunii Social Liberale şi prin ieşirile domniei sale, fără să vrea, categoric, îl ajută foarte tare pe Traian Băsescu”.

....si, la sfarsitul sfarsitului, pentru unii dintre amicii mei liberali, ma intreb cand si-or reveni din tampenie si liderii PNL deversandu-l pe Crin Cel Cretin peste bord?
Cu mila si grija umana desigur, deoarece nenorocitul porumbac este bolnav mintal, se trateaza in Franta, si este evident utilizat cinic si neomenos de securistul Voiculescu, ca pe vremea cand coordona retele.

PNL are inca o sansa de a incerca sa revina ca principala forta de dreapta, pana nu isi scutura pedelistii din sigla trandafirii socialisti si se vopsesc in verde, ca doar sunt “dreapta autentica”, ca maine, si la moda va fi camasa verde - model rubasca, ca asa se purtau camesile in raionul Balti de unde provin stramosii lui MRU, rromannul verde...
Sursa Roncea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sper sa putem comenta impreuna

Stramosii

Stramosii