Translate

joi, 11 octombrie 2012

S-a aflat cauza incendiului din Confort City

Incendiul din complexul rezidential Confort City s-a produs din cauza unui scurtcircuit la un frigider.

Incendiul  s-a produs la unul dintre apartamentele situate la mansarda blocului, din cauza unui scurtcircuit electric declansat, cel mai probabil, de defectiuni aparute pe timpul exploatarii unui frigider, arata rezultatele comisiei de ancheta, potrivit Mediafax.

Numarul apartamentelor afectate in urma incendiului din ansamblul rezidential Confort City de pe Splaiul Unirii este de aproape 100, potrivit autoritatilor.

Incendiul a izbucnit la mansarda din lemn a cladirii, pe o suprafata de aproximativ 500 mp, extinzandu-se si la etajul 10 al blocului de locuinte. Focul s-a propagat ulterior pe fatada, la etajele inferioare. Flacarile, favorizate de vant, au cuprins, in plan orizontal, toate cele 8 scari ale imobilului.

Interventia la incendiu a fost ingreunat de barierele de acces si de masinile parcate in zona, care au intarziat intrarea echipelor de pompieri, dar si de faptul ca reteaua de hidranti a complexului nu a functionat.

Dezvoltatorul a precizat ca va incepe, imediat ce autoritatile o vor permite, reabilitarea blocului afectat de incendiu, initial pe propria cheltuiala, fara a se face insa raspunzator de prejudiciile produse si putand apela ulterior la societatile de asigurari.

"Incepand cu data de 8.10.2012, vom pune la dispozitia tuturor proprietarilor ale caror unitati locative au fost distruse de incendiu apartamente in cadrul ansamblului Confort City, apartamente care vor beneficia de bai functionale, mobilier de dormitor,  precum si utilitatile de baza  necesare (apa curenta si electricitate) pentru a fi folosite cu destinatia de locuinta pana  la momentul  la care apartamentele distruse vor fi  fi readuse in stadiul initial", a transmis compania printr-un comunicat.  Sursa Dailybusiness

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sper sa putem comenta impreuna

Stramosii

Stramosii