Translate

vineri, 30 august 2013

Cele mai sigure banci din lume se afla in Europa

Europa are unele dintre cele mai sigure institutii de credit din lume, potrivit unui top al revistei Global Finance. Cea mai sigura banca din lume este KfW, o banca de dezvoltare detinuta de statul german, potrivit editiei din acest Top 50 cu cele mai sigure banci din lume realizat de revista americana, informeaza MEDIAFAX.

Pe locurile doi si trei se situeaza Bank Nederlandse Gemeenten, din Olanda, respectiv Zurcher Kantonalbank din Elvetia. De altfel, si urmatoarele sapte locuri sunt ocupate de banci europene, toate din zona euro.

In Top 50, Europa are 17 prezente, pe cand Statele Unite au doar sase. Canada, Singapore, China, Coreea de Sud si Japonia se numara printre tarile care au, de asemenea, reprezentante in acest clasament.

"In Topul celor mai sigure 50 de banci realizat de Global Finance, numarul bancilor provenind din tarile emergente creste intr-un ritm lent. Numarul institutiilor bancare cu rating AAA nu s-a schimbat si este destul de limitat, din moment ce multe tari si-au pierdut rating-ul, iar altele nu au ajuns inca la acest nivel. Institutiile prezente pe primele locuri in topul nostru continua sa demonstreze stabilitate si putere in aceste vremuri dificile", a declarat Joseph D. GIARRAPUTO, Publisher, Global Finance.

Castigatorii vin din randul celor mai mari 500 banci din lume in functie de active, iar selectia are la baza calificativul pe termen lung dat acestora de principalele agentii de rating, Moody's, Fitch si Standard & Poor's. 


Sursa 1asig

Un comentariu:

  1. Sunt atât de recunoscător Elegantloanfirm că m-a ajutat cu un împrumut de 600.000,00 USD USD, prin ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry, îți sunt etern recunoscător. viața mea s-a întors, finanțele mele s-au stabilit acum dețin o afacere pe care o folosesc pentru a avea grijă de nevoile familiilor mele. Sunt atât de recunoscător pentru dumneavoastră domnule Russ și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru ajutor financiar prin e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru ajutorul dvs.

    RăspundețiȘtergere

Sper sa putem comenta impreuna

Stramosii

Stramosii