Translate

miercuri, 20 februarie 2013

Site-urile de socializare un mit


Socializarea pe internet este un mit
Nu exista socializare pe internet
Internetul este un mediu liber dar site-urile de socializare sunt controlate.
Democratia este limitata
Este nevoie de un site de socializare ne limitat.
Despre ce limite este vorba?
Despre numarul de contacti si despre reguli
De exemplu pe Key-People esti limitat la 500 de contacti. Nu mai poti inainta cereri de prietenie dupa acest numar decat prin mesaje catre cei din retea.
Face-book are o gramada de reguli. Daca saluti pe cineva si respectivului nu ii place de tine, poate sa ii spuna lui face-book si acesta sa se supere pe tine ca ai salutat pe cine nu trebuia. Pedeapsa: limitarea contactelor pe un termen relativ sau pentru totdeauna.
Deci pe face-book trebuie sa te faci placut celor care ar vrea sa iti fie prieteni si administratorilor acestui site. Ceea ce este stupid. O alta stupiditate este clasificarea contactilor in apropiati cunoscuti de nu stiu unde si alte genuri. Sunt persoane care au mii de prieteni si pe care nu ii cunoaste nimeni. Ciudat nu.
Este nevoie de un site de socializare deschis lumii vanzarilor si socializarii nelimitate.Daca ai ceva de spus si oamenii au incredere in punctul tau de vedere, sa te poti exprima, nu sa fii suspendat temporar. Unde sa poti sa faci oferte sau sa iti exprimi parerile nelimitat si fara sa fii blamat pentru asta. Daca cineva nu vrea sa primeasca mesaje de la tine, este simplu, se blocheaza si nu primeste acele mesaje. Dar sa intervina tatal site-ului este absurd si degradant pentru libertatea umana.
Yahoo considera la un moment dat, ca daca trimiti un mesaj la un numar de persoane devine spam.
Google a observat aceasta slabiciune si a eliminat bariera ingusta a numarului de mesaje trimise. Eu am inlocuit Yahoo mail cu Google mail. Simplu.
Urmatorul site de socilizare va rupe bariera Face-book.
Dar cum se numeste acest site.
A aparut si eu nu stiu...Stie cineva?!!!!

Un comentariu:

Sper sa putem comenta impreuna

Stramosii

Stramosii