Translate

miercuri, 1 februarie 2012

Ce este un consultant financiar?!


Acest articol il scriu in primul rand pentru cei care au primit oferta pe mail, facebook, keypeople sau alte siteuri de socializare.Este valabil si pentru cei care acceseaza blogul intamplator si nu au inca un consultant.

Ce este un consultant financiar si de ce este nevoie sa ii comunicati o adresa de mail si un numar de telefon mobil.

Consultantul financiar este o necesitate pentru cei care vor sa obtina un echilibru in ceea ce priveste finantele personale.
Ca ai multi bani sau putini, este nevoie de echilibru.
Putini isi dau seama cat de riscanta este propria lor existenta fara un echilbru financiar.
Exact cand au mai mare nevoie de bani se trezesc ca nu au de unde sa ia, cu toate ca viata le-a oferit sansa sa treaca mai usor sau mai greu peste obstacole dar sa le treaca, nu sa ramina la mila altora.
Foarte multi oameni se arunca in investitii care le depasesc capacitatea de suportabilitate pe termen lung. Se trezesc indatorati si dau vina pe o gramada de situatii, uitand ca atunci cand au facut planul initial, au scapat din vedere posibila variatie a venitului si au depasit limita maxima a capacitatii de economisire, limita la care de altfel nu s-au gandit niciodata.
Nu s-au gandit pentru ca nu au avut pe nimeni care sa le spuna despre asta.
Altii cred ca cheltuielile lor vor tine pasul cu venitul.
Din pacate atat cheltuielile cat si venitul sunt variabile.
Fara o planificare atenta a viitorului, putem avea surpriza ca avem dintr-o data o crestere de cheltuieli si venitul este prea mic.
Viata ne ofera momente cand suntem relaxati financiar.
Avem un venit bun, cheltuieli mici. Am putea incepe un plan pentru viitor.Dar aminam.
Aminarea este moartea oricarui plan. De odata ceva ne ia pe ne pregatite. Facem o investitie prea mare. Totul se duce de rapa .
Viata ne ofera si momente de tensiune. Venituri mici cheltuieli mari.
Riscul unui colaps sta deasupra viitorului. Dar noi nu facem decat sa ne plangem si sa nu facem nimic.
Ca avem un venit mare sau mic avem nevoie de echilibru. Acest echilibru il puteti realiza cu ajutorul unui consultant financiar.
A avea un consultant va aduce numai beneficii. Consultantii va ofera informatie gratuita, dar discutia cu ei are un caracter foarte profesional, ei au invatat sa educe pe cei care doresc, cum poate fi facut viitorul mai bun sau mai sigur. Va cer doar sa ii ascultati si sa primiti niste sfaturi, raminand ca impreuna sa vedeti cum ar fi viitorul dumneavoatra din punct de vedere financiar tinand cont de trecut, prezent, si mai ales viitor.

Asa cum ati primit oferta pe facebook, sau pe mail, si ati aflat lucruri noi si interesante, asa este necesara o minima discutie telefonica, astfel incat consultantul sa stie cand anume va fi posibila o discutie de 30 minute, sau cand va putea sa revina cu telefonul pentru a afla noutati de la dumneavoastra.De aceea este bine sa ii comunicati numarul dumneavoastra de telefon mobil.
Daca nu are adresa de mail este bine sa o comunicati pentru a putea sa va trimita noutati sau sa va contacteze pe mess cand aveti un moment liber.
Consultantii sunt foarte eficienti.
Incearca sa va retina cat mai putin, dar timpul pe care il consumati discutand cu ei va va aduce un benficiu net, in ceea ce priveste echilibru dumneavoastra bugetar si siguranta financiara a familiei.
Deci lasati-le adresa dumneavoastra de mail.
Consultantul contacteaza zilnic cam 10 persoane carora este posibil sa le trimita oferta.
Daca cel care a primit oferta uita sa ii raspunda la solicitarea de a pastra legatura telefonic sau pe mail, sansa de a fi primit suportul profesional pe care el era pregatit sa il ofere, se pierde pe termen lung.

3 comentarii:

  1. viata te face sa te confensezi si la acest gen de afaceri dhiar daca ai trecut prin viata si ai experienta de viata dar nu si de bani degeaba amintirile iti da tircoale ce ai avut si ce ai pierdut nu te ajuta decit niste fegrete dar ca sa indreptam lucrurile putem asculta si sfatil specialistului asistentului financiar daca acesta este dispus sa ne asculte si daca e posibil ca planul propus de mine va da rezultate. va dau nr meu de tel 0761145407 pentru a participa la o discutie. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Ești în orice dificultăți financiare? Ai nevoie
    un împrumut pentru a începe o afacere sau pentru a plăti facturile?
    Noi acorda împrumuturi persoanelor care au nevoie de ajutor si ne da cu împrumut companiilor locale, internaționale și, de asemenea, la o rată a dobânzii foarte mică de 2%.
    Acum, se aplică prin e-mail: victoriamichaelloanfirm@gmail.com
    Mulțumesc
    Vă mulțumim și Dumnezeu să binecuvânteze
    D-na Victoria

    RăspundețiȘtergere
  3. Articole bune, Ați auzit de LFDS (Le_Meridian Funding Service, Email: lfdsloans@outlook.com - ContactWhatsApp: +1-9893943740--lfdsloans@lemeridianfds.com) este ca serviciul de finanțare SUA / Marea Britanie, care îmi acordă împrumut de 95.000,00 USD să-mi lansez afacerea și le plătesc anual de doi ani acum și îmi mai rămân 2 ani, deși îmi place să lucrez cu ei pentru că sunt creditor împrumut autentic care îți poate oferi orice fel de împrumut.

    RăspundețiȘtergere

Sper sa putem comenta impreuna

Stramosii

Stramosii