Translate

vineri, 16 decembrie 2011

Astra Asigurări, controlată de CSA

„Pentru verificarea modalității de subscriere a polițelor de asigurare de sănătate din portofoliul companiei ASTRA Asigurari, în spiritul respectării prevederilor legale, Consiliul CSA a aprobat desfășurarea unui control inopinat la acestă companie, începând din data de 16 decembrie 2011.
La finalizarea acțiunii de control, Consiliul CSA va analiza rezultatele și,  în funcție de acestea, va aplica măsurile legale, în conformitate cu prevederile legislației
De la anunţarea reformei în sistemul de săntate, anume trecerea unei părţi din contribuţia la asigurările de sănătate de la stat la privat, mai multe companii şi brokeri de asigurări au început să promoveze agresiv poliţe de asigurare de sănătate.
 Astra Medica Bonus este oferită gratis de către Astra Asigurări, însă poliţa nu acoperă riscuri medicale reale şi poate fi modificată de către asigurător în orice moment. Instrumentul este foarte util companiei pentru strângerea unei baze de date pe care să o folosească atunci când reforma din sistemul asigurărilor de sănătate va fi implementată. news

Un comentariu:

  1. Nu ma mira. Am primit informatii din piata, ca Astra a vandut asigurari obligatorii de locuinta, atasand un text in care pe linga asigurarile minime date de lege, promite si alte asigurari suplimentare cum ar fi incendiu si raspundere civila. Banuiesc ca se preleveaza de faptul ca aceste asigurari sunt valabile in cazul unui dezastru natural fapt care le face inutile oricum. Acest mod de a fenta clientii le-au adus foarte multe adeziuni la asigurarile obligatorii de locuinta. Ma mir ca nu s-a sesizat nimeni pana acum.

    RăspundețiȘtergere

Sper sa putem comenta impreuna

Stramosii

Stramosii