Translate

luni, 28 februarie 2011

Mircea Badea, Jeffrey Franks si Muammar Gadafi

Un mesaj de alerta mi-a fost transmis de pe un blog, si mesajul era legat de persoana lui Jeffrey Franks. Acest mesaj atragea atentia ca acesta ar putea fi un criminal economic, care a adus mari daune Argentinei, daune care s-au terminat cu o devalorizare a monedei de 65% in aceasta tara.
Am mai auzit de criminali economici si in general stiu ca acestia fac un joc de preluare a unor rezerve naturale ale tarilor unde actioneaza.
In momentul cand ai invitat la lupta o astfel de persoana, pai atunci trebuie sa fii pregatit sa lupti.
Mircea Badea spunea intr-o emisiune de-a sa ca daca esti agresat verbal in trafic, sa nu faci greseala sa te dai jos din masina pentru ca riscul de a fi invins in confruntarea care urmeaza este foarte mare. Ne cunoscand conditiile terenului in care se va produce confruntarea, te expui riscului de a avea in fata un luptator incercat, aflat pe propriul sau teren.
Cine de la noi cunoaste tehnica de lupta cu care poate fi invins un criminal economic ??
El dadea exemplu o intamplare din parlamentul sud coreean, unde un parlamentar a fost luat de rever de un coleg si in clipa urmatoare aruncat peste cap intr-o frumoasa faza de judo.
Mircea atragea atentia ca daca inamicul a apucat sa te ia de rever finalul va fi de partea lui.
Daca Franks este un criminal economic, atunci pe cine a luat el de rever?

Muammar Gadafi a declarat ca el este un razboinic. ONU a condamnat violentele care au izbucnit in Libia. Vazut de la distanta se pare ca cineva a vrut sa il ia de rever pe Gadafi si omul a ripostat devenind astfel indezirabil.
Stim cu totii ca rezervele de petrol ale lumii se apropie de un prag periculos. Daca ONU vrea acces la ceste rezerve pentru membrii consiliului nu inseamna ca criza a trecut.
Nordul Africii si membrii OPEC sunt tari, cu foarte mult petrol si deci foarte multi bani.
In Irak a fost aruncata in aer o rafinarie.
La nivel national se produce o brusca unitate a partidelor de opozitie, intr-un moment in care pur si simplu partidul aflat la putere de abia mai aduna cateva procente.
Adrian Nastase a influentat privatizarea Petrom, Dinu Patriciu s-a jucat cu Rompetrol.
De ce au vrut ei acum sa declare ca sunt impreuna ??

În perioada 1998-2000, perioada în care Traian Băsescu făcea parte din guvernul României şi vindea industria ţării prin angajamentul luat în numele guvernului şi în calitate de coordonator al programului cu Banca Mondială, datoriile SNP Petrom la buget erau de peste 10.300 miliarde lei. Sigur că pentru Băsescu şi clanurile sale, Petrom a reprezentat o vacă de muls, în timp ce întreaga populaţie trebuia să plăteasca arieratele prin preluarea de către stat la datoria publică a creditelor în valută", afirmă Năstase, într-o postare pe blogul personal.Potrivit acestuia, în toate acordurile cu FMI şi Banca Mondială a fost prevăzut, drept criteriu de performanţă, reducerea arieratelor SNP Petrom fără de care România nu ar fi putut primi statutul de economie funcţională de piaţă, inclusiv în raporturile cu Uniunea Europeană. "Din cauza jafului din companie, singura soluţie acceptată de partenerii internaţionali a fost angajamentul pentru privatizarea companiei", a fostul premier.Adrian Năstase mai spune că, de curând, "un papagal de la guvern", menţiona ca valoare pentru Petrom suma de 18 miliarde de euro, reamintind, în context, că preţurile în acea perioadă erau stabilite în dolari.Fostul premier a anexat, la postarea sa, Raportul comisiei senatoriale de anchetă, din care rezultă că valoarea Petrom la momentul 2004, aşa cum a fost ea estimata prin patru metode diferite de calcul, se afla între 1,4 şi 2,1 miliarde USD."Să fie o simplă problemă de virgulă... Cât despre rezervele României, societatea Petrom avea în concesiune perimetre de dezvoltare-exploatare şi exploatare petrolieră care în momentul privatizării au trecut în concesiunea noii societăţi.

Participam la o lupta a titanilor din care doar putem spera ca vom fi in tabara invingatorilor.
Aveti grija totusi daca cineva va vroi sa va apuce de rever.Mircea va sfatuieste sa nu il lasati sa o faca. Chiar si fuga este sanatoasa chiar daca este si rusinoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sper sa putem comenta impreuna

Stramosii

Stramosii