Translate

marți, 15 noiembrie 2016

Astazi despre Soros.

Astazi despre Soros.

Avem doua intrebari esentiale.
1.De unde a avut bani Soros?
2.De ce nu este capabil sa dezvolte o activitate economica din aceasta avere fabuloasa?

O intrebare buna auzit pe aici. De ce, dintre toti miliardarii lumii, doar Soros este cel atacat pentru implicarea in finantarea societatii civile?
Sau poate pusa altfel. Este Soros singurul miliardat implicat in finantarea societatii civile?
Raspunsul este da. Soros este singurul miliardar implicat DOAR in finantarea societatii civile.
In realitatea insa Soros are o alta particularitate. Este singurul miliardar care si-a facut averea peste noapte din "speculatii bursiere". Toti ceilalti au la baza o anumita activitate economica, fie mostenita de la parinti sau bunici fie facuta de ei.
Cred ca de aici trebuie sa pornim atunci cand il analizam pe Soros. Acest om nu are o anumita activitate economica pe care sa o lase in urma. El are doar o istorie neclara. Inainte de "marea lovitura" de pe bursa din 1992 nu s-a facut remarcat cu nimic deosebit. Nu era in agent cu viziune sau cu diferite lovituri bursiere care sa il faca o persoana apreciata printre brokeri. Mai degraba era un agent care a incercat sa dea lovitura prin informatii din interior, adica acea activitate a unui borker care il cam face nefrecventabil pentru investitorii seriosi.
Ce s-a intamplat atunci in 1992 de a reusit sa dea una din cele mai mari lovituri bursiere? Nimic. Omul nu a stralucit prin nimic. Doar ca a vut o mare suma de bani pe care a putut sa o riste pe piata bursiera. Suma aceea nu era nici a lui nici a unor investitori.
De ce zic asta? Pentru ca el nu avea acea suma de bani in contul personal inainte de atacul asupra lirei sterline si dupa atac doar el s-a imbogatit cu intreaga suma rezultata din atacul pe piata bursiera..
Cum a fost posibil ca cineva sa puna la bataie 800.000.000 de lire sterline, fara ca acesti bani sa vina oficial de undeva?

In 1991, cu un an inainte sa dea lovitura Soros pe speculatiile cu lirele sterline in Anglia a avut loc un eveniment care a zguduit lumea mondena a Londrei. Marele magnat al media din Regat a murit pe vasul lui. A fost adus la mal intr-un cosciug sigilat. Nimeni nu a vazut trupul lui. Dar nu acesta a fost scandalul care a zguduit lumea mondena a Londrei. La cateva zile dupa moarte lui Robert Maxwell, ca despre el e vorba, s-a descoperit ca acesta se imprumutase la banci de sume mari de bani, de ordinul sutelor de milioane de lire sterline, care nu au aparut in contabilitatea firmelor sale. Pe intelesul tuturor, Maxwell a luat sute de milioane de lire sterline de la banci in numele firmelor sale si i-a facut sa dispara.
Aceste imprumuturi au fost cu atat mai cidate cu cat bancile nu au stiut de imrumuturile acordate de fiecare din ele firmelor lui Maxwell.
La vremea aceea acest lucru pare aproape imposibil. Bancile aveau un cod intre ele sa se anunte una pe alta cand au loc plimbari masive de capital. Ce este si mai ciudat este ca acesti bani au disparut pur si simplu. Nu au aparut niciodata in finantele firmelor, nu au aparut nici in finatele lui Robert Maxwell, si nici nu au fost niste achizitii facute din aceste fonduri.Aceste fonduri au disparut pur si simplu. Suma totala disparuta a fost in jur de 800.000.000 lire sterline. Asta s-a descoperit dupa multe luni de cercetari si cu presiune mare pusa pe banci, care s-au temut la inceput sa recunoasca aceste pierderi.
Ce legatura este intre Soros si Maxwell? Origine, trecerea familiior lor prin lagarele naziste si un oaresce ajutor dat de Maxwell lui Soros cand acesta era doar un biet agent de bursa. inclusiv ajutorul de a pleca in SUA pentru a lucra acolo.
Dar mai este un element. Robert Maxwell era banuit de apartenenta la MI5 si Mossad. Ca si Soros.
Banuiala mea este ca in realitate Soros nu este detinatorul Fundatiei care ii poarta numele ci adevaratul stapan este MI5. pentru cei care nu stiu, Mossadul a fost infiintat cu agenti pregatiti de MI5+MI6.
Din ce am obesrvat eu fundatia lui Soros finanteaza in mare parte oameni cu un nivel de dezvoltare intelectuala ridicata. Tot din observatiile mele MI5+MI6 se bazeaza pe agenti cu dezvoltare intelectuala deosebita. banuiala mea este ca Fundatia Soros este doar o forma de selectarede catre MI5+MI6 a masei din care isi fac racolarile de agenti de influenta. Dar tot din obesrvatiile mele procentul celor care sunt cu adevarat apti pentru inceperea programului de finantare este de sub 10% din cei finantati. Ceilalti 90% este suficient ca sunt pregatiti sa inteleaga democratia si sa si-o doreasca.
Dar legatura cea mai mare intre Maxewll si Soros o reprezinta suma disparuta la Maxwell de 800.000.000 lire sterline si aparuta un an mai tarziu in buzunarul lui Soros. Si ce alta cale mai buna ai sa albesti o asemnea suma decat o speculatie pe Bursa pe lira sterlina la care Guvernul Majestatii Sale sta pasiv pana la finalizarea albirii banilor.
Tot ceea ce am spus eu mai sus sunt informatii disparate dar aflate in spatiul public. Eu doar am facut niste legaturi.
Asa ca nu va mai faceti iluzii. Soros si Fundatia lui nu sunt un pericol pentru Romania. pentru ca nu cred ca a reusit sa racoleze macar un om din cei finantati pentru activitati de servicii secrete pe bune nu din astea de televizor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sper sa putem comenta impreuna

Stramosii

Stramosii