Translate

luni, 1 august 2016

REMEDIUL ideal care te scapă de DURERILE DE ARTICULAȚII de la o singură folosire contine mustar

Durerile de încheieturi sunt cele mai rele și de obicei le simțim în umeri, coate și genunchi. Sunt dureroase și deseori, mai ales dacă ești trecut de 40 de ani, le poți interpreta ca un semn al îmbătrânirii. Totuși, pe ce dai vina dacă resimți aceste dureri încă de la vârsta de 25 sau 30 de ani? Există multiple motive pentru apariția acestor dureri care pot avea legături cu fracturile, reumatismu, traume diferite sau chiar artrită. Scopul este, însă, de a găsi o metodă de a scăpa de aceste dureri articulare.
Rețeta pe care o poți face acasă la tine poate să amelioreze durerile de încheieturi chiar de la prima utilizare. Aceasta vine din medicina tradițională rusească și se prepară din ingrediente simple care sunt la îndemâna oricui.
Ingrediente:
– O lingură de muștar picant
– O lingură de apă
– O lingură de sare fină
– O lingură de miere
Cum se prepară:
1. Amestecă toate ingredientele până ce au o consistență omogenă
2. Pune această mixtură într-un recipient pe care să îl ai la îndemână la nevoie
Cum se folosește:
1. Întinde acest remediu pe încheietura care îți creează probleme. Pune o pungă de plastic peste și înfășoară peste acestea o eșarfă caldă (este util dacă aceasta este de lână)
2. Păstrează acoperită și lasă remediul să acționeze timp de 1,5 sau două ore; cel mai bine este să urmezi acest tratament înainte să de pui la somn, pentru ca încheieturile să fie relaxate și odihnite
3. Spală și înlătură dimineața.
4. Nu este neapărat să folosești acest remedio o singură dată ci poți să o faci timă de 4 sau 5 zile.
După prima folosire vei simți cu siguranță efectele acestui remediu. Repetă procesul dacă este necesar. Amestecul se poate folosi și după câteva zile, cu condiția să fie ținut în frigider.
Ingredientul principal este muștarul picant. Multe lucruri pot fi tratate cu acest ingredient care este făcut din mai multe ierburi. Dacă ai o arsură, acoper-o cu această mixtură groasă și durerea va dispărea. Dacă ai o durere de cap, aplică această mixtură la tâmple pentru a scăpa de ea. Dacă ai un gât iritat sau dacă ai o răceală, înghite o linguriță din acest muștar. Cu siguranță va face minuni!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sper sa putem comenta impreuna

Stramosii

Stramosii