duminică, 28 septembrie 2014

Un parazit si alcoolul izopropilic vinovati de aparitia Cancerului?!!!

Această  extraordinară afirmație îi aparține unui veteran al produselor de sănătate din România, și ne referim aici la  inginer chimistul Ștefan Manea. El se alătură cercetătorilor care susțin că această boală, cea mai temută la acest moment si în cea mai  mare creștere, are cauze până acum complet ignorate!

Prin urmare cancerul de colon nu este rezultatul unei diete sărace în fibre, după cum cel pulmonar nu are legătură cu fumatul,iar cancerul pancreatic nu e neapărat efect al  consumului de alcool.   Da, pot fi considerați  factori favorizanți, dar ei nu reprezintă cauza!  
 Întrucât afirmația este, la o primă auzire, șocantă, stau de vorbă cu inginer chimistul Ștefan Manea, proprietarul uneia  dintre cele mai mari companii de produse de sănătate din România, pe care-l rog să detalieze pe înțelesul  tuturor.   Acesta ne  dezvăluie lucruri uluitoare,  care necesită un grad ridicat de receptivitate, întrucât contrazic  ceea ce este deja acreditat despre această boală: 
’’În prezent, specia umană este infestata masiv cu paraziți. Într-adevăr, acești paraziți au făcut  dintotdeauna casă bună cu gazdele lor, oamenii, dar aici vorbim de  un parazit cu totul special, numit ’’trematodul  intestinal uman’’. Dacă acest parazit este distrus,  evoluția cancerului se va opri imediat!’’    

 Ascult cu interes vorbele lui și evaluez cauzele despre care  se știe că duc la cancer, inclusiv cele de  ordin  genetic. Îi adresez o întrebare scurtă la care aștept un răspuns  cât se poate de detaliat și lămuritor. Îl obțin:
Cum poate trematodul, un banal vierme intestinal să ducă la cancer? În aceste condiții, cum rămâne cu teoria că factorii genetici predispun? 
 ‘’Pentru a înțelege mai bine cancerul trebuie să înțelegem  lucrurile importante despre parazitul care îl produce, îmi  răspunde Ștefan Manea. Trematodul este un  parazit  intestinal plat care este studiat încă din anul 1925. De obicei, acesta trăiește în intestine unde nu produce foarte multe daune, poate colită sau sindromul intestinului iritabil, cel mult. La acest nivel îl putem considera inofensiv, pentru că deși fabrică milioane de ouă în corpul nostru, le eliminăm prin intermediul tranzitului intestinal.  Numai că unii dintre noi  suferim însă de mici leziuni ale intestinului care permit  acestor ouă microscopice să fie atrase în circuitul  sanguin. Atunci când invadează un organ ca uterul, sau rinichiul provoacă daune extrem de mari, iar dacă se localizează în ficat produce cancer! Ceea ce face ca lucrurile să fie  interesante este faptul că se localizează doar în ficatul  anumitor persoane – punctează Ștefan Manea  – se pare  că numai pacienții care au în organism alcool izopropilic dezvoltă cancerul!
În urma cercetărilor   efectuate și a  încercărilor de a se stabili numitorul comun al bolnavilor de cancer, s-a constat că pacienții care au cancer, au în ficat atât parazitul trematod cât și alcool izopropilic. Cât despre factorii genetici despre care m-ați  întrebat, aici se întâmplă ceva foarte interesant… Nu  neg caracterul predispozant al acestora, dar ceea ce determină ca fiul sau fiica să facă același tip de cancer ca mama sau tatăl, este faptul că aceștia moștenesc și aplică în viețile lor exact aceleași tipare de a se alimenta, de a  gândi, de a rezolva situațiile vieții, care duc la instaurarea  aceluiași tip de patologie. Este o discuție largă aici pe  care o putem relua altădată. În articolul de față să  acordăm întreaga noastră atenție parazitului trematod care provoacă instalarea cancerului în prezenta  alcoolului izopropilic, pentru a-i lămuri pe deplin pe cititorii noștri. ’’ 

Ce este de fapt alcoolul  izopropilic, și cum ajunge din natură în organismul nostru?
Îmi răspunde Ștefan Manea:   ‘’Alcoolul izpropilic este un antiseptic folosit la ora actuală pe scară largă! Pentru că mulți comercianți nu au prins de veste că acestă substanță este vinovată, în anumite condiții, de producerea cancerului, îl vom găsi fără probleme pe cam toate etichetele!  Și nu vă gândiți că îl găsiți numai în produse cosmetice! Nici vorbă! Îl  putem identifica într-o sumedenie de produse pe care le aducem  în casele și în farfuriile noastre. El se regăsește în hrană noastră cea de toate zilele, în multe dintre cerealele pe care le mâncăm cu lapte dimineața, majoritatea surselor provenind din arome  și coloranți care suntextrase cu ajutorul  acestor solvenți. Verificați etichetele produselor și vedeți dacă au cuvântul ‘’propanol’’ sau ‘’isopropanol’’. Nu le  cumpărați pe acestea! De fapt, nu folosiți nici un produs care  conține vreo substanță în care apare cuvântul ‘’prop’’ în  lista de ingrediente. Pentru a face asta pe deplin convins, amintește-ți că 100% dintre pacienții cu cancer au alcool izopropilic acumulat în ficat și în țesuturile  canceroase!’’, avertizează Ștefan Manea. 
Cum poate fi transmis acest parazit și cine este mai expus?  
‘’Tremadodele se pot vedea chiar și la un microscop de putere  redusă și se găsesc în toate fluidele, în laptele matern, salivă, urină, spermă. Deci poate fi  transmis prin sărut, alăptare sau pe cale sexuală. Revin cu observația care trebuie neapărat reținută, că un cancer se  va dezvolta în organismul unei persoane infectate numai   dacă în corpul său s-a acumulat alcoolul izopropilic despre care am vorbit  anterior’’ – ne  lămurește Ștefan Manea.  

Pacientul bolnav de cancer se poate recupera?   
”Da – răspunde Ștefan Manea. Distrugerea tuturor paraziților și a stadiilor lor larvare și înlăturarea alcoolului  izopropilic din viața pacienților duce la o recuperare remarcabilă,în mai puțin de o săptămână! Vă spun că am putea eradica această boală nenorocită, dacă vom îndepărta trematodele din hrana animalelor de companie, le vom  deparazita riguros, vom monitoriza alimentele de origine animală, hrana pentru animale și toate produsele folosite pentru uz uman, pentru a depista acești solvenți. În  fiecare dintre noi, în fiecare clipă, există un anumit număr de celule canceroase. Acestea sunt atacate de sistemul nostru imunitar, și permit bolii să evolueze sau nu. Vestea bună este că putem lucra la capacitatea de apărare a  sistemului imunitar, a noastră și a copiilor noștri,  utilizând o serie de alimente și substanțe de o valoare  excepțională, care se află la îndemâna noastră! Trebuie  doar să avem o vigilență mai ridicată’’, accentuează inginer chimistul Ștefan Manea.    
Pentru a afla mai multe lucruri despre acestea, întrucât cancerul este un subiect inepuizabil, am smuls de la  directorul HOFIGAL , promisiunea că vom reveni cu interviuri succesive pe această temă, sub forma unui serial. Am obținut acordul său plin de  gentilețe, fapt pentru care îi mulțumim!  Notă: după
 încheierea acestui interviu, am mers acasă și am verificat toate  produsele din baie, bucătărie, sertarul cu medicamente, etc. Am  gasit cuvântul ‘’prop’’ în lista de ingrediente a nenumărate produse precum spumă de ras, after-shave, apă de gură, loțiune de corp, fixative, ceară de păr,  parfumuri, creme de uz medicinal, dar și în produsele  alimentare precum: înghețată, băuturi răcoritoare, gumă de mestecat, creme de prăjituri, sos de salată, smântână, etc.    Rezultatul m-a îngrozit! Gradul nostru de expunere este uriaș…! Ne-am facut viețile mai comode, dar plătim cu sănătatea și chiar cu viața!
Fă și  tu același test! Te va pune pe gânduri! 
Acest articol l-am primit pe mail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Sper sa putem comenta impreuna

Stramosii

Stramosii