Translate

marți, 31 august 2010

Descoperire

Descoperire romaneasca
Românii au descoperit celulele-minune, responsabile cu îmbunătăţirea activităţii celulelor stem

vineri, 27 august 2010

Cum sunt scosi banii din tara

Romania imprumuta bani si ajungem cu datorii de 75 miliarde euro iar altii scot banii din tara.

Aici cititi despre cea mai profitabila firma
American European Marketing & Entreprises figureaza la Registrul Comertului cu sediul in satul Fantana, comuna Hoghiz judetul Brasov si activeaza pe piata imobiliara.Este cea mai profitabila firma din Romania in 2009: zero angajati si profit anual de peste 3,68 miliarde de euro -2,5% din PIB-ul Romaniei.Cifra de afaceri:15474732000
profit:15474732000,cheltuieli: 0?????

joi, 26 august 2010

Mitul resurselor limitate

Conform lui George Friedman in China locuieste un sfert din populatia lumii. Acest sfert locuieste doar pe un sfert din teritoriul chinez, restul fiind nelocuibil.In aceste conditii poate imi explica si mie cineva cum restul de 3 sferturi are tot pamantul la dispozitie dar se spune ca resursele sunt pe sfarsite.Nevoia unora de a se cocota pe spinarea maselor este nemasurata. Oameni care au drept valoare ura si invrajbirea inventeaza mituri care iata nu au nici-un suport.

marți, 24 august 2010

Ma uluieste batalia pentru divizarea Europei

In cartea lui George Friedman The Next 100 Years am fost uluit sa vad cum la nivelul politicii globale, marile puteri ale lumii se bat pentru divizarea Europei. In aceasta carte George Friedmen recunoaste trecator ca Europa are cel mai mare PIB al lumii si face o demonstratie a imposibiltatii unitatii europene datorita intereselor divergente dintre natiunile care o compun. Din aceasta carte am inteles necesitatea dezvoltarii unei constiinte de masa a europenilor care sa se opuna marilor tradari locale din cadrul europei si sa se opuna divizarii marii puteri europene,divizare din motive nationalist xenofobe.In aceasta carte este preaslavita o putere care domina oceanele lumii si se arata cat de incapabile de dezvoltare sunt marile natiuni care compun lumea.
Poate ca scopul cartii este acela de a ramine cu gura cascata la cat de puternici sunt unii dar eu nu am inteles decat un lucru, ca este necesar ca europenii sa fie uniti.Este o carte care trebuie citita pentru a intelege cum gandesc unii despre capacitatea lor de a conduce lumea. Este trist ca nu s-a inteles ca orice dictatura cat o fi ea de luminata nu are decat un singur final, prabusirea. Prabusire care atrage dupa sine rescrierea istoriei.Ma intrebam de ce Romania nu mai are flota, de ce tarile pe care le-a lovit criza cel mai tare sunt tari ca Grecia si Spania care sunt implicate in comertul maritim.

Stramosii

Stramosii